Topbloemen.nl start maandelijkse goede doelenactie

Topbloemen.nl start maandelijkse goede doelenactie

Nieuw-Vennep, 30 november 2020 - Topbloemen.nl, marktleider in online bloemboeketten, start met een maandelijkse goede doelenactie waarbij geld wordt ingezameld voor steeds een wisselend goed doel. Na eerdere succesvolle acties ten voordele van Stichting Pink Ribbon in oktober en het Nationaal Ouderenfonds in november heeft de online retailer besloten dit nu maandelijks te doen.

Iedere maand wordt één boeket uit het assortiment gewijd aan een specifiek goed doel. Klanten doneren bij aankoop van dit boeket 2,50 euro aan het goede doel. Dit bedrag zit in de prijs van het boeket inbegrepen. Topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag en doneert het totaal aan het eind van de maand aan het desbetreffende doel.

Topbloemen.nl deed al vaker acties voor goede doelen. Zo steunde de online bloemenverkoper in oktober al Stichting Pink Ribbon, die aandacht vraagt voor borstkanker. Zo werden er 3068 ‘Pink Ribbon boeketten’ verkocht, wat ruim 15 duizend euro opleverde. In november steunde Topbloemen.nl het Nationaal Ouderenfonds met de actie en in december is Kika aan de beurt.

Ondersteuning van goede doelen
CEO Edwin van Arkel: “Als bedrijf hebben wij de afgelopen tijd veel nagedacht over het periodiek ondersteunen van belangenorganisaties en goede doelen. We vinden het erg belangrijk om ons ook in te zetten voor iets dat groter is dan onszelf, en dat ook vaker te doen. Daarom hebben we besloten een maandelijkse actie op te zetten, ten behoeve van steeds een wisselend goed doel.”