Topgeschenken Nederland op plaats #40 in Twinkel

Nieuw-Vennep, 20-09-2019 Topgeschenken Nederland bv, bekend van de merken Topbloemen.nl, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl behaald plaats #40 in de Twinkel 100 en zet groei door. 4 jaar op rij weet Topgeschenken Nederland bv te blijven groeien en zich tussen de grootste internet winkels van Nederland te plaatsen.

“Met verbreding in het assortiment en continue focus op het top-of-mind houden van de naamsbekendheid weten we de groei jaar op jaar te realiseren.” Aldus CEO Edwin van Arkel. Voor 2019 is de groeiverwachting ook weer 15%. Deze groei zal voor een groot deel komen uit de zakelijke markt. Met het nieuwe platform topgeschenken.nl kan de zakelijke besteller voor alle merken terecht op één site! Waarbij er veel mogelijkheden voor het betalen op factuur, of de koppeling met inkoopsystemen of CRM applicaties.

Op de zakelijke bestelomgeving zal de komende periode aanzienlijk worden doorontwikkeld om de verschillende wensen van onze klanten nog beter aan te laten sluiten op de systemen. Met een team van meer dan 13 IT professionals wordt dagelijks gewerkt aan een zo goed mogelijke shop ervaring online.

Over Topgeschenken Nederland b.v.
Topgeschenken Nederland heeft als missie: “Iedereen een goed gevoel bezorgen”. Daarom richtte Edwin van Arkel  in 1999 bloemenbezorgbedrijf Topbloemen op. Dé nummer 1 in bloemen zorgt ervoor dat de klant het boeket naar zijn/haar smaak vindt en dat een van de vijfhonderd lokale bloemisten deze persoonlijk naar hen toe brengt.
In 2015 breide Topbloemen.nl uit met de merken Topfruit.nl, Toptaarten.nl en Topgeschenken.nl. hierdoor ontstond Topgeschenken Nederland en richtte de organisatie zich op het brede scala binnen de (zakelijke)geschenkenmarkt.