Eerste fysieke Topbloemen.nl winkel geopend!

Online retailer Topbloemen.nl opent fysieke winkel in Amstelveen

Amstelveen, 16 mei 2019 – Met een feestelijke opening op woensdag 15 mei 2019 is de allereerste fysieke winkel van Topbloemen.nl aan de Amstelveense Van Der Hooplaan 153 een feit. De nummer 1 in bloemen biedt de klant daarmee nu ook de mogelijkheid om zijn of haar bos bloemen in real life te komen ophalen. En daar is Algemeen Directeur Edwin van Arkel bijzonder trots op.

Met Amstelveen als eerste zaak in de pilot van Tobloemen.nl heeft Van Arkel een plek te pakken die centraal ligt en die zo hun merknaam kan versterken. “Wij zijn heel blij dat wij ons merk met de opening van deze fysieke winkel ook in het straatbeeld terug laten komen. Amstelveen kwam op ons pad. Naast de mooie ligging biedt de locatie ons ook de kans om nog beter te monitoren wat de wensen van onze klanten zijn”, legt Van Arkel uit. Samen met retail manager Richard Michel en store manager Wouter Ploeger opende hij het eerste fysieke filiaal van de online retailer.

In de fysieke shop wordt naast het bekende Topbloemen.nl aanbod ook iets nieuws geprobeerd. Klanten kunnen zelf een plukboeket van 12 bloemen samenstellen voor 15 Euro. Ook is een deel van de winkel afgeschermd. Daar kan men onder het genot van een kopje koffie rustig naar trouw- en rouwboeketten kijken. “Omdat ik het belangrijk vind dat mensen de rust en privacy krijgen bij het uitzoeken van zo’n belangrijk boeket”, aldus store manager Wouter Ploeger.

Franchise

De zaak zal het eerste jaar onder supervisie van Topbloemen.nl staan en daarna worden overgedragen aan de franchise-ondernemer. Dat geldt voor alle Topbloemen.nl-winkels die de komende jaren zullen worden geopend. Van Arkel geeft aan dat er zeker nog enkele zullen volgen: “Die staan echter niet gepland voor dit jaar, maar vanaf 2020 staan er inderdaad nog enkele franchisewinkels op de planning.”

Voor nu is het eerst de beurt aan de winkel in Amstelveen om te laten zien wat hij waard is. Van Arkel: “Dat moet geen al te groot probleem zijn. In Amstelveen hebben wij genoeg ruimte voor ons segment luxeboeketten met deze prachtige winkel!”