Magische grens van 100.000 reviews bereikt

100.000 reviews


Nieuw-Vennep, 15 april 2019 – Topbloemen.nl heeft als een van de eersten de magische grens van 100.000 reviews bereikt op het onafhankelijke platform voor klantbeoordeling KiyOh. Daarmee plaats de organisatie zichzelf in hetzelfde rijtje als Coolblue, van wie de teller op 123.000 reviews staat. De klanten van de marktleider op het gebied van online bloemen bezorgen blijken zeer tevreden: gemiddeld beoordelen zij Topbloemen.nl met een 9.

Mathijs Jansen, Marketing Manager bij Topbloemen.nl: “Dat wij ons in het rijtje met Coolblue mogen plaatsen, is super. Zeker als je je bedenkt dat het assortiment dat zij aanbieden velen malen groter is. Daarbij zijn bloemen versproducten waarover men kritisch is in de beoordeling. Ik vind daarom dat we als team des te trotser kunnen zijn op de grens van 100.000, maar bovenal op de gemiddelde score van een 9.”

Actief uitnodigen

Topbloemen.nl is zeer actief in het uitnodigen van klanten om een review achter te laten. Zo krijgt iedereen die een bestelling heeft gedaan drie dagen na levering een uitnodiging om een review achter te laten op KiyOh. Zij worden dan gevraagd naar een algemene score, een positief punt, een verbeterpunt en of zij de organisatie aanbevelen ja of nee. Maandelijks ontvangt de organisatie een rapport van KiyOh met de uitkomsten en de beoordelingen.

Jansen: “Reviews zijn heel belangrijk, zeker in de online wereld waar een vergelijking met een concurrent snel is gemaakt. Daarom pakken wij dit onderdeel zo actief op. Zo reageren wij op alle berichten, zowel positief als negatief. En met de mensen die ons een onvoldoende geven, gaan we in gesprek om alsnog een oplossing te vinden. Je merkt dat klanten dat waarderen.”

1.000 boeketten

Als dank naar de klanten gaat Topbloemen.nl de komende maand 10 dagen lang 100 boeketten weggeven. Jansen: “Duizend boeketten in totaal. Op deze manier willen wij onze klanten een glimlach bezorgen, net zoals zij dat bij ons hebben gedaan én nog steeds doen.”

Meedoen kan via https://topbloemen.nl/1000/