Vier kerst met Topbloemen

Kerst, de mooiste tijd van het jaar. Een tijd van samen zijn met uw geliefde, vrienden en familie. Een huis vol sfeer, een kerstboom gevuld met lichtjes en versiering. Cadeautjes onder de boom en in de avond genieten van een heerlijk kerstdiner. Een moment van delen en echt aandacht hebben voor elkaar. De tijd om elkaar te verwennen met een mooi kerstcadeau.

Verras uw relatie met een prachtig kerstboeket

Wilt u iemand een fijne kerst wensen maar bent u niet in de gelegenheid door drukte of woont u te ver weg. Topbloemen lost dit graag voor u op. Verras uw relaties met een mooi kerstboeket van Topbloemen, bezorgd op elk gewenst adres in Nederland. Wanneer u vóór 14.00 uur uw bestelling plaatst, wordt uw boeket nog dezelfde dag bezorgd.

Liever een mini-kerstboom?

Naast prachtige kerstboeketten heeft Topbloemen een assortiment van echte Nordmann mini-kerstbomen. De kerstboom wordt compleet bezorgd met versiering, met o.a. verlichting, meer dan 50 glazen kerstballen, spuitsneeuw en een voor-gemonteerd kruis die ervoor zorgt dat de boom stevig blijft staan. Een prachtig kerstcadeau!