Topbloemen.nl verovert plek in Cross Border top30

Topbloemen behoord tot de genomineerden voor de Cross Border top 30 die  vandaag bekend zijn gemaakt door initiatiefnemers Dexport en Twinkle. De ranglijst toont de snelst groeiende Nederlandse bedrijven binnen de e-commerce branche in het buitenland. De winnaar van de Cross Border top 30 wordt bekendgemaakt tijdens het Cross Border e-commerce Event op 7 september 2016 in Utrecht.

Succesvolle Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland

Export is van oudsher belangrijk voor Nederland en is goed voor 29 procent van het bruto binnenlands product. De snelgroeiende B2C e-commercemarkt die alleen al in Europa in 2016 wordt geschat op bijna 510 miljard, biedt Nederlandse bedrijven enorme groeikansen. Nederlandse bedrijven maken gretig gebruik van e-commerce en kunnen met een webshop of marktplaatsen zoals Amazon eenvoudiger dan ooit de wereld bereiken.

Cross Border top 30

Om succesvolle cross border e-commercebedrijven zoals Helloprint en Koro PackVision in kaart te brengen hebben Duitse marketing specialist Dexport en digital commerce platform Twinkle de Cross border top 30 in het leven geroepen. Dit is de eerste e-commerce lijst die inzicht geeft in de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland. Ondernemingen die minimaal € 100.000 online omzetten buiten Nederland én een buitenlandse omzetgroei van minimaal 20% laten zien, komen voor deze lijst in aanmerking. Genomineerden als The Sting, Topbloemen.nl en Leapp zijn hiermee een inspiratie voor alle bedrijven met internationale e-commerce ambities.